CRYOGEN distruge definitiv pana la 40% din celulele adipoase din zona de lucru, adica minim 100 milioane de celule grase care dispar, intr-o singura sedinta (practic 1-2 numere la imbracaminte).
CRIOLIPOLIZA + LASER SOFT
TEHNOLOGIE DEZVOLTATA DE JAPONEZI
EFICIENTA APROBATA FDA!
CRIOLIPOLIZA
Cercetatorii americani au demonstrat stiintific si au aprobat FDA CRIOLIPOLIZA ca tratament sigur si ireversibil de eliminare naturala a celulelor grase din organism prin inghetarea lor.
LASER SOFT
Este un laser special dezvoltat pentru programele de slabire si remodelare corporala, de 640 nm care fragmenteaza depozitele calcifiate de grasime si conglomeratele fibroase celulitice. Astfel faciliteaza CRIOLIPOLIZA si reduce timpul de tratament standard
VACUUM
Cu rol in aspirarea printr-o presiune negativa a unui pliu de grasime cu o consistenta minima de 2,5 centimetri. Imbunatateste fluiditatea in tesuturi, ajuta la prevenirea celulitei si la eliminarea ei chiar si in stadiile cele mai avansate.


Cercetatorii japonezi au maximizat rezultatul dat de CRIOLIPOLIZA prin fascicule LASER SOFT care sparg depozitele calcifiate de grasime, astfel incat inghetarea controlata individuala a celulelor grase care trebuie eliminate, sa se produca mai rapid.
De la o ora de tratament standard cu Criolipoliza, CRYONIX distruge celulele grase in numai 30 minute de tratament.
APOPTOZA
Proces natural de moarte celulara si eliminare din corp. Celulele grase ingheata mai rapid decat restul, se modifica, deci, morfologic si intra intr-un proces natural de moarte celulara. Organismul le elimina natural, fara alte interventii sau terapii suplimentare.